Η Νίκη και επίσημα στην FL

Επέστρεψαν στις επαγγελματικές κατηγορίες οι κυανόλευκοι

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα κι έβγαλε ορισμένες αποφάσεις.

Μία απ΄ αυτές, ήταν κι αυτή που σφράγισε την επιστροφή της Νίκης στην κανονικότητα, στις επαγγελματικές κατηγορίες δηλαδή!

Μαζί με την ομάδα της Νίκης Βόλου, ανέβηκε και η Καλαμάτα…

Νίκη και Καλαμάτα έχουν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές ως και τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη οι κυανόλευκοι τρέχουν για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ!

Η ατζέντα της ημέρας ήταν γεμάτη, καθώς συζητήθηκαν πολλά θέματα, που αφορούν στην έναρξη και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Football League.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ επικυρώθηκε και επίσημα η συμμετοχή της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας σε αυτό!

Επιπλέον, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις μεταγραφές για τις δύο νεοσύστατες ΠΑΕ, έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα της λίγκας για δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα 2019-2020 ερασιτεχνών αθλητών, οι οποίοι έχουν γεννηθεί μετά την 01.01.1994.

Τέλος, επιβεβαιώνεται ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συμμετάσχουν 107 ομάδες, χωρισμένες σε 8 ομίλους, με την κλήρωση να λαμβάνει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων τoυ εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Ε.Ε. ενέκρινε

• Την προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2019-2020.

• Το αίτημα της Football League για δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα 2019-2020 ερασιτεχνών αθλητών, οι οποίοι έχουν γεννηθεί μετά την 01.01.1994.

• Το πλάνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2019-2020, με 107 ομάδες, σε 8 ομίλους. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League περιόδου 2019-2020 της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας, οι οποίες -ως νεοσύστατες Π.Α.Ε.- έχουν δικαίωμα μετεγγραφών ερασιτεχνών και ελεύθερων/δανεικών αθλητών μέχρι της 27.09.2019.

• Την επάνοδο του κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην ιδιότητα μέλους της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, καθώς εξέλειπε κάθε σχετικό κώλυμα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *