Πόρτα και από Τριγλία ο Ηρακλής

Κλείνουν οι πόρτες μία – μία για τον Ηρακλή και την παρουσία του στη νέα Football League, με το ΑΦΜ άλλης νεοσύστατης και «καθαρής» ΠΑΕ…

Και αυτό προκύπτει από τα όσα υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Metropolis 95,5 FM το βράδυ της Δευτέρας (29/7), ο μεγαλομέτοχος της Τριγλίας Στράτος Ευγενίου.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Χαλκιδικής, παραδέχθηκε μεν επαφές με τον «Γηραιό», αλλά υπογράμμισε πως δεν μπορεί να γίνει φέτος αγορά του ΑΦΜ.

«Όντως έχουν γίνει κάποιες επαφές με ανθρώπους του Ηρακλή αλλά για φέτος σας λέω δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτό το θέμα.

Το λέω γιατί έχουμε δεσμευτεί με παίκτες, προπονητές και ανθρώπους που δεν μπορούμε να αφήσουμε στα κρύα του λουτρού…», δήλωσε ο Ευγενίου που για το ενδεχόμενο να δοθεί ο ΑΦΜ στον Ηρακλή και η Τρίγλια την φετινή σεζόν να αγωνιστεί κανονικά στην έδρα της, πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί, θα το δούμε…

Επαναλαμβάνω όμως, ότι φέτος έχουμε ευθύνη σε κόσμο που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε!».

Ακολούθως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Χαλκιδικής είπε: «Οπωσδήποτε θέλω η ομάδα να παίζει στην Τρίγλια.

Τα τελευταία χρόνια εξάλλου μαζί με άλλα άτομα από το διοικητικό συμβούλιο κάναμε τεράστια προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις μία προσπάθεια και μετά να κατεβάσεις την ομάδα να αγωνιστεί ξανά στην Β’ κατηγορία του τοπικού της Χαλκιδικής».

Και κατέληξε ο Ευγενίου: «Τις αποφάσεις δεν τις παίρνω μόνος μου… Ομαδικά.

Θα πρέπει να συμμετέχει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Φέτος όμως είναι απίθανο να γίνει, όχι απίθανο, δεν θα γίνει.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για μελλοντική συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας, αν χρειαστεί θα βρεθούμε να μιλήσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *