Πήρε μπροστά ο Αλμυρός!

Ο Στέλιος Αρσένος προπονητής

Ο ΓΣ Αλμυρός είναι εδώ!

Απέκτησε διοίκηση – έστω μετά κόπων και βασάνων – με πρόεδρο (πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα) τον Χρήστο Καραζούπη, ενώ έκλεισε και προπονητή, έναν γνώριμο στην ομάδα, τον Στέλιο Αρσένο…

Η σχετική ανακοίνωση

«Το Δ.Σ του Συλλόγου μας προχωρά στην ανασυγκρότηση και οργάνωση όλων των τμημάτων του και προς αυτή την κατεύθυνση, συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, η οποία αποτελείται από τους:

Καραζούπη Χρήστο τηλ. 6972098613

Παπακωνσταντίνου Γεώργιο τηλ. 6944426637

Τσιλιό Απόστολο τηλ. 6986502415 οι οποίοι θα αποτελούν την επιτροπή μεταγραφών και θα εκπροσωπούν και πολλούς άλλους, μέλη και φίλους που θα συνδράμουν στο έργο της Διοικούσας Επιτροπής.

Ήδη κλείσθηκε προπονητής ο παλιός γνώριμος του Συλλόγου κ. Στέλιος Αρσένος ο οποίος μαζί με την Διοικούσα, τρέχουν τις μεταγραφές και οργανωτικά θέματα, προκειμένου να καλυφθεί ο όποιος χαμένος χρόνος.

Στόχος της Δ.Ε και του Δ.Σ του Γ.Σ. Αλμυρού, είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Εντός των επόμενων ημερών θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα τιμώνται 50 ευρώ και θα παρακαλούσαμε να βοηθήσουμε όλοι την ιστορική μας ομάδα, για να έχουμε τον Γ.Σ.Α ψηλά, εκεί που αρμόζει να βρίσκεται, σύμφωνα με την δράση και την ιστορία του».

Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Για την Δ.Ε ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *