Οι αδελφοί Αντωνάκα θέλουν την Νίκη!!!

Πρόταση εξ΄ Αμερικής για τους κυανόλευκους

Κι εκεί που η Νίκη βάδιζε σε σκοτεινά μονοπάτια, μετά την αποπομπή του Νίκου Ιμεράι από τους γνωστούς «σωτήρες» που χρόνια τώρα «σώζουν» την ομάδα, ήρθε μία πρόταση εξ΄ Αμερικής, να δώσει ελπίδα στους πολλούς και πανικό στους… λίγους (ευτυχώς).

Δημήτρης Αντωνάκας, Σταύρος Αντωνάκας και ο κ. Αθανασιάδης, συνεταίρος του κ. Δημήτρη Αντωνάκα, θα είναι – αν προκύψει – στο ΔΣ της ομάδας.

Τώρα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι έως τώρα όλα έχουν γίνει έτσι όπως ορίζει το… πρωτόκολλο.

Δηλαδή, με πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία, αλλά και μυστικότητα για ευνόητους λόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι από την πρώτη στιγμή ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Στέργιο Φάτση που έχει κρατήσει μία θέση έτσι όπως αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της Νίκης Βόλου!

Τους παρουσίασε τα πλήρη στοιχεία, όσον αφορά με το γηπεδικό και τις συμφωνίες ακόμα και με τον ΟΣΕ, όπως και τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Η πλευρά των ανθρώπων που θέλουν να εμπλακούν με την ομάδα, είτε αυτή παίξει στην Γ Εθνική, είτε στην Football League (πράγμα σημαντικό), θα παραβρεθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Νίκης (που θα ανακοινωθεί για την μεθεπόμενη εβδομάδα) με τον δικηγόρο τους και θα παρουσιάσουν αναλυτικά το πλάνο τους.

Δημήτρης Αντωνάκας – Αθανασιάδης

Λίγα λόγια τώρα και για τους Δημήτρη Αντωνάκα και τον κ. Αθανασιάδη, τον συνεταίρο του στις ΗΠΑ.

Έχουν εταιρία μάνατζερ, με παίκτες – προπονητές στην Αμερική και πρόσφατα η εταιρία τους δραστηριοποιείτε και στην Ευρώπη.

Έχουν επίσης εταιρία με ενεργειακά ποτά, που θα την φέρουν και στην Ελλάδα!

Είναι ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αμερική από το 2009, έχοντας την εμπειρία από τον συγκεκριμένο χώρο.

Ο κ. Δημήτρης Αντωνάκας, υπήρξε πρόεδρος ποδοσφαίρου σε μια πολιτεία των ΗΠΑ.

Τόσο τα αδέλφια Αντωνάκα, όσο και ο κ. Αθανασιάδης, οι πληροφορίες του sportfm895.gr λένε, ότι θα είναι και οι τρεις στην διοίκηση της ομάδας, είτε αυτή παίξει στην Γ΄ Εθνική, είτε στην Football League, που είναι και το ιδανικό σενάριο, αν και δεν απασχολεί σοβαρά τους ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν και να χτίσουν από το «μηδέν» την νέα εποχή της Νίκης Βόλου!

Λίγα πράγματα για τον Σταύρο Αντωνάκα

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη (Ελλάδα) το 1962, παντρεύτηκε και από τον γάμο του έχει αποκτήσει μία κόρη και δύο γιους.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης (1984) -Anherst, MA, με πτυχίο Bachelor of Science στην Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (1991) – Cambridge, MA, με μεταπτυχιακό CSS στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Άρχισε σταδιοδρομία στον τραπεζικό κλάδο που εντάχθηκε στην επιχείρηση Boston της NBG και κατείχε διαφορετικές διευθυντικές θέσεις, τα τελευταία 7 χρόνια που κατέχει διευθυντής υποκαταστημάτων (1984-1995).

Γενικός Διευθυντής της Hellas Park S.A. στην Αθήνα (1996-2003).

Συμμετείχε στον κλάδο της Θαλάσσιου Τουρισμού ως Γενικός Διευθυντής το 2003 με την Olympic Marine S.A. και από το 2008 διορίστηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ολυμπιακής Ναυτιλίας Α.Α.

Επιλογή Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Μαρίνων το 2013.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *