“Πρώτη” της ΑΕ Διμηνίου

Παρουσιάστηκε το πλάνο…

Η ΑΕ Διμηνίου επιστρέφει και βάζει τις βάσεις για κάτι ξεχωριστό!

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τα ηνία της, θέλουν να “χτίσουν” από την αρχή την ομάδα, ξεκινώντας από τις βάσεις της.

Θα δοθεί προτεραιότητα στις νεαρές ηλικίες, έτσι ώστε ο σύλλογος να παράξει ποδοσφαιριστές, μα κυρίως να διαμορφώσει χαρακτήρες.

Το πρότζεκτ ανέλυσαν οι άνθρωποι της ΑΕ Διμηνίου, σε μία συγκέντρωση που είχε τεράστια ανταπόκριση, κάτι που γέμισε με αισιοδοξία και θάρρος τους ανθρώπους της!

Στην συγκέντρωση λοιπόν έδωσαν το παρών παιδιά, γονείς, αλλά και αντιπρόσωποι των δύο πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής του Διμηνίου.

Επιπλέον υπήρχε και μέλος της ΕΠΣΘ, όπου δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσουν στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα.

Την ομιλία άνοιξε ο Γιάννης Στρούγκης, όπου παρουσίασε την έναρξη της ομάδας και ζήτησε από τους κατοίκους να στηρίξουν την προσπάθεια.

Στην συνέχεια σύστησε τον Γιώργο Λίταινα, γυμναστή και υπεύθυνο ακαδημίας, οποίος παρουσίασε το πλάνο των ακαδημιών και τόνισε ότι στόχος της ακαδημίας, είναι ο αθλητισμός, η παιδεία και η δημιουργία ευτυχισμένων παιδιών…

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε ο Μπράτσος Δημήτρης, τεχνικός διευθυντής, ο οποίος θα είναι και προπονητής της αντρικής ομάδας για ηλικίες από 2005 έως 2001, λέγοντας ότι “…σύνθημα μας είναι ότι βλέπουμε το ποδόσφαιρο με τα μάτια των παιδιών και αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές!”.

 

Ανέλυσε το τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας, ως το προπονητικό κομμάτι όλου το συλλόγου, δίνοντας έμφαση στην εξέλιξη των παιδιών και όχι στον πρωταθλητισμό…

Τέλος έγιναν ερωτήσεις των γονέων, όπου απαντήθηκαν από τους υπεύθυνους και έκλεισε σε πολύ θετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση της δημιουργίας της ΑΕΔ.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *