Ανέλαβε την ευθύνη ο Ιμεράι

Στις 12 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου έγινε τελικά από τον ισχυρό άνδρα της Νίκης Νίκο Ιμεράι, που μίλησε για την δική του ευθύνη, ως ηγέτη της ομάδας, αλλά και για παίκτες με νοοτροπία «δημόσιου υπαλλήλου»!

Εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος, όπως χαρακτηριστικά είπε, στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

«Την ευθύνη την έχω εγώ προσωπικά, ήμουν ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας που απέτυχε. Πάντα την ευθύνη την αναλαμβάνουν οι ηγέτες…» είπε ο Νίκος Ιμεράι που συνέχισε λέγοντας ότι… «φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ, ικανό να πρωταγωνιστήσει, όμως αποδείχτηκε ότι είχαμε παίκτες που δεν άντεξαν το βάρος της φανέλας.

Ίσως ήταν κι έγκλημα δικό μας, που δώσαμε σχεδόν το 60% των χρημάτων μπροστά!

Κάναμε σοβαρά λάθη… Ορισμένοι παίκτες είχαν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου…».

Επίσης έκανε αναφορά και στους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, χαρακτηρίζοντας κορυφαίο τον Ντόστανιτς.

Αναφέρθηκε και στην φυγή του Τζιώρα, για τον οποίο είπε πως έφυγε γιατί ήθελε να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον Λόρι Κέρι, είπε ότι ήταν καθαρά δική του επιλογή κι ότι ενδεχομένως ορισμένοι να ήθελαν να χτυπήσουν τον ίδιο, βάζοντας μπροστά τον ποδοσφαιριστή.

Επίσης είπε ότι η προσπάθεια που έγινε δεν στηρίχθηκε όσο θα περίμενε ο ίδιος από τον κόσμο, «ίσως γι  αυτό να φταίμε κι εμείς…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος άφησε αιχμές για πίεση που ασκήθηκε στον ίδιο από κάποιους, χωρίς να αναφερθεί σε κανέναν προσωπικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *