Τσιμπανάκος στον Sport fm 89,5: “Θα γίνει πραξικόπημα…”

Έβαλε λεφτά ο Τόρης αλλά όχι το μισό μπάτζετ…

Στον Sport fm 89,5 και στην εκπομπή “Αθλητισμός χωρίς όρια” μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ο κ. Τσιμπανάκος αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία του Ολυμπιακού, όσο και στην αναδιάρθρωση, αλλά και σε θέματα επικαιρότητας…

Για την αναδιάρθρωση και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μία δεύτερη άνοδο ο Ολυμπιακός είπε: “Και τον Ιούνιο αν μας πουν να παίξουμε, θα το κάνουμε!

Αλλά σε περίπτωση προστεθούν άλλες δύο ομάδες  στην Σούπερ Λιγκ 2 και αυτές αποφασιστούν να είναι από την φουτμπολ λιγκ, θα μιλάμε για πραξικόπημα!

Γι΄ αυτό καλώ τώρα, ήδη έχουν αργήσει, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, να πάρουν θέση και να ξεκινήσουν επαφές με τον κ. Λασκαράκη, που είναι μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, αλλά και με τον ίδιο τον κ. Βασιλειάδη που μίλησε για αδικία.

Ο κ. Μεϊκόπουλος έχει μείνει μόνο στα λόγια, έστω και τώρα πρέπει να προασπίσει τα συμφέροντα της Νίκης που συμπαθεί (και καλά κάνει), αλά και του Ολυμπιακού που πρέπει να συμπαθήσει κι αυτόν…”.

Για την δημιουργία ΠΑΕ είπε: “Αν δεν ξέρουμε που θα παίζουμε, δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε διαδικασίες, όμως ήδη έχουμε επαφές με Βολιώτες και μη επιχειρηματίες, όμως και ο κόσμος του Ολυμπιακού είμαι βέβαιος ότι θα έχει ενεργό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο Τσιμπανάκος, ο Πέγιος….  Είναι ο κόσμος του!”.

Για τον Γιώργο Τόρη είπε: “Βεβαίως ο κ. Τόρης έχει συνδράμει οικονομικά στην όλη προσπάθεια, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό…

Δεν έχει βάλει όμως το μισό μπάτζετ που είπε, αλλά αυτό το ξέρει καλύτερα ο πρόεδρος κ. Τσεκούρας, που έχει αναλυτικά όλα τα οικονομικά στοιχεία.

Όποιος θέλει να συνδράμει οικονομικά, είναι ευπρόσδεκτος, αλλά όχι στα λόγια… Όσο για την πολιτική του επιλογή, είναι δικαίωμά του, άλλωστε δημοκρατία έχουμε”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *