Πολιτική σκοπιμότητα καταγγέλλουν στην ΠΑΕ Βόλος

Κάθε μέρα και… μεταγραφή!!!

Τα νέα σενάρια που θέλουν μάλιστα τον Τομ Παπαδόπουλο του Ηρακλή να έρχεται στην πόλη μας, για να διαπραγματευτεί την αγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ Βόλος, στάθηκαν αφορμή για μία νέα ανακοίνωση διάψευσης από την Βολιώτικη ΠΑΕ, που χαρακτηριστικά κάνει λόγο για “πολιτική σκοπιμότητα”, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση, από αύριο αρχίζει ένα μπαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών της νεοφώτιστης στην Super League Βολιώτικης ομάδας!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφορικά με τα νέα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλο με ανθρώπους της ΠΑΕ Βόλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πολύ φοβούμαστε ότι εμπεριέχουν πολιτική σκοπιμότητα.

Καλούμε λοιπόν τους συντάκτες των εν λόγω δημοσιευμάτων και όλους εκείνους που υιοθετούν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, να μας ενημερώσουν και εμάς πότε και πού θα γίνει το υποτιθέμενο ραντεβού και με ποιον διοικητικό παράγοντα της ΠΑΕ Βόλος θα συναντηθεί ο κ. Τομ Παπαδόπουλος.

Μέχρι πάντως οι συντάκτες των δημοσιευμάτων αυτών, μας απαντήσουν σε αυτό το καίριο ερώτημα, η ΠΑΕ Βόλος θα ανακοινώνει κάθε μέρα και μία μεταγραφή, αρχής γενομένης από αύριο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *