Πανθεσσαλικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει, καθώς την Μ. Δευτέρα στις 22 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των πέντε πιο ιστορικών ομάδων της Θεσσαλίας, Νίκης, Α.Ε.Λ., Ολυμπιακού, Α.Ο.Τρικάλων και Αναγέννησης Καρδίτσας.

Είναι αυτές όπου διαχρονικά έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Είναι οι ομάδες που αγωνίστηκαν στις μεγάλες κατηγορίες και ανέδειξαν ηγετικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το όλο εγχείρημα του τουρνουά, ξεκίνησε από μια απλή ιδέα του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης και μετουσιώνεται σε πραγματικότητα!

Στόχος μας ήταν να ξαναβρεθούμε όλοι οι Θεσσαλοί ποδοσφαιριστές – ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής και σωματικής κατάστασης –  στο γήπεδο και φυσικά με αδιάφορο το σκορ για κάθε ομάδα.

Πρόθεσή μας είναι να μετατρέψουμε την Μ. Δευτέρα σε ημέρα γιορτής του ποδοσφαίρου της Θεσσαλίας.

Είναι η ευκαιρία ν΄ανασύρουμε παλαιές ιστορικές στιγμές, γραμμένες στις μνήμες των φιλάθλων.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι παρούσα  και θα είναι αυτή η οποία θα απονείμει κύπελλο σε κάθε ομάδα και αναμνηστικά μετάλλια, καπέλα και μπλουζάκια σε όλους τους παρευρισκόμενους ποδοσφαιριστές.

Στο τέλος δε, θα ακολουθήσει δεξίωση σε κέντρο του Βόλου, όπου θα ανακοινωθεί και η ομάδα η οποία θα αναλάβει την επόμενη χρονιά την διοργάνωση.

Για την επιτυχία του τουρνουά, σημαντική βοήθεια προσέφερε και το Επιμελητήριο Βόλου.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να γιορτάσουμε όλοι μαζί και ταυτόχρονα να τιμήσουμε το ένδοξο παρελθόν.

Η είσοδος του σταδίου θα είναι ελεύθερη.

Επειδή το τουρνουά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σε κεντρικό σημείο του σταδίου θα υπάρχει ένας κουμπαράς, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στον καθ΄ένα μας, να καταβάλουμε όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούμε, υπέρ του Γηροκομείου Βόλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *