Ο Περικλής Λασκαράκης στον Sport fm 89,5

Θέμα της πολιτείας η άμεση αναδιάρθρωση

Ο Περικλής Λασκαράκης ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της καθημερινής αθλητικής εκπομπής του Άκη Μπούκλα «Σφύριξα κι έληξες» , με τον Βασίλη Ζηνέλη στον Sport fm 89,5.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ μίλησε για το «καυτό» θέμα της αναδιάρθρωσης, ενώ έβγαλε κι άλλες ειδήσεις, όπως ότι ίσως στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, νε έχουμε την χρήση του VAR, κάτι που οπωσδήποτε θα συμβεί στην νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 1!

Ο κ. Λασκαράκης τόνισε ότι όλοι είναι σύμφωνοι με την αναδιάρθρωση, η οποία είχε περάσει από τον Αύγουστο που μας πέρασε, τόνισε πως όλοι γνώριζαν για τις ανακατατάξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ είπε ότι βάση κανονισμού της ΕΠΟ, αυτές πρέπει να ισχύσουν από την μεθεπόμενη σεζόν και όχι από την αμέσως επόμενη!

Όμως, εδώ έρχεται και η παρέμβαση του κράτους, αφού με τροπολογία, περνά άμεσα την αναδιάρθρωση.

Στάθηκε στο περιβόητο «αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου», αλλά όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό δεν μπορούμε να το βλέπουμε «αλά καρτ».

«Πρέπει να υπάρχει μία συνεργασία με τους φορείς, όχι να τους θυμόμαστε όποτε μας συμφέρει, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση Βασιλειάδη με τα τηλεοπτικά, δεν θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα…» είπε ο κ. Λασκαράκης, που καταλαβαίνει την «αδικία» των δύο «αιωνίων» της πόλης που ανεβαίνουν (κατά πάσα πιθανότητα και οι δύο) στην Football League, αλλά τόνισε ότι αν δεν υπήρχε η αναδιάρθρωση δεν θα μπορούσαν να ανέβουν και οι δύο, αφού θα ίσχυε ότι και πέρσι: Οι πρωταθλητές των ομίλων θα έπαιζαν μπαράζ για τις 4 προνομιούχες θέσεις,

Ενώ δήλωσε πως η νέα Football league, απαιτεί μόνο 30.000 μετοχικό κεφάλαιο, ενώ υπάρχουν πολλά περισσότερα έσοδα από τηλεοπτικό εγγυημένο (5ετές) συμβόλαιο, περίπου στα 200.000 ευρώ!

Ακούστε όλη την συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣΘ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *