Στα Λιόσια η ΑΕΚ!

Το δικό της «σπίτι» αποκτά η μπασκετική ΑΕΚ και μάλιστα άμεσα!

Όπως αναφέρει η Live Sport, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα την φέρουν από το ξεκίνημα της προσεχούς σεζόν στο κλειστό της πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος «τρέχει» όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση κάνοντας επαφές με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς και το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε να ξεπεραστούν οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Το έργο περνά από την έγκριση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου για την αξιοποίηση των ακινήτων και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα συνεδριάσει για να εγκρίνει την παραχώρηση του χώρου στην ΚΑΕ ΑΕΚ…

Είναι πιθανό ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, πριν το Πάσχα, να υπάρχουν ανακοινώσεις!

Ασφαλώς το γήπεδο αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ, καθώς απαιτούνται μια σειρά από έργα για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Εκτιμάται πάντως, πως οι εργασίες δεν θα πάρουν πάνω από δύο μήνες, ενώ οι υπόλοιπες παρεμβάσεις θα μπορούν να γίνονται σταδιακά και να ολοκληρωθούν σε διάστημα έξι μηνών.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να βάλει από την τσέπη του για την διαμόρφωση της αρένας περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες παρεμβάσεις προκειμένου ο χώρος να είναι ολοκληρωμένος, θα απαιτηθεί ίσως και τετραπλάσιο ποσό, που θα εξασφαλιστεί πιθανότατα με δάνειο.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι το κλειστό των Άνω Λιοσίων να αποτελέσει την «καρδιά» της γενικότερης ανάπλασης στην περιοχή, που προβλέπει μεταξύ άλλων κατασκευή εκπτωτικού χωριού, εστιατορίων, καταστημάτων και άλλων χώρων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *