Πειθαρχική δίωξη σε Σισέ

Πειθαρχική δίωξη στον Παπ Σισέ για ανάρμοστη συμπεριφορά ακριβώς μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο κ. Σιμιτζόγλου με βάση το video της Nova, κάλεσε τον παίκτη του Ολυμπιακού με το άρθρο 10, παρ. 1, α, Ι του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και κινδυνεύει με άμεση τιμωρία.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνεδριάζει μεθαύριο και αν τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική, ο Σισέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ. Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (15/2) στις 11:00.

Σημειώνεται ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έχει κληθεί με ανάλογα άρθρα με τα οποία είχαν απολογηθεί οι Φορτούνης, Μάνταλος και Πασχαλάκης, οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *