Έπαιξε όσο έπρεπε …

Η νέα ομάδα του Βόλου έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φθάσει σε ακόμα μία άνετη επικράτηση, αυτή την φορά με 0-3 απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Και γράφω όσο χρειαζόταν γιατί σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Μιλάμε για ένα τραγικό και πάνω από όλα επικίνδυνο γήπεδο, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τυχόν τραυματισμούς. Και δεύτερον το Σάββατο έρχεται πάλι αγώνας. Άρα ποιος ο λόγος για χάσιμο δυνάμεων. 0-3 και τέλος από το 50′. Συντήρηση μετά.

Τέλος ένα όνομα θέλω να πω

PITU GARCIA

Το φάουλ που βάζει, δείχνει την ποιότητα που διαθέτει.

#Galatis_speaking

2 Comments

 1. ΑΜΠΑΛΟΣ

  19 Οκτωβρίου, 2017 at 8:06 πμ

  Galatis_speaking Μπράβο βρε Γαλάτη. Ενα τέτοιο σκεπτικό με εμβάνθυση, μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις…
  Αντε πάρε μια ντουντούκα και φώναξέ τα να μαθαίνουμε και εμείς οι… ΑΜΠΑΛΟΙ! Καλημέρα σε όλο το ΤΙΜ

 2. the footballer

  22 Οκτωβρίου, 2017 at 5:28 μμ

  Από αυτήν την ομάδα λείπει μόνο ένα καθαρό στόπερ που δεν θα προωθείτε. Αν πάρει τέτοιο στόπερ ο Π.Σ. τότε θα μιλάμε για περίπατο 100/100. Διαφορετικά μπορεί υπό συνθήκες να εκτεθεί η ομάδα σε κάποια παιχνίδια. Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και οι φίλαθλοι περιμένουν μια σταθεροποίηση στην άμυνα. Ο Δημόπουλος είναι δημιουργικό στόπερ και φεύγει μπροστά. Αν έχει δίπλα του ένα πανύψηλο στόπερ που δεν θα προωθείται παρά μόνο στα κόρνερ, και εκεί αν υπάρχει ανάγκη, τότε είναι 100/100 πρωταθλητής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *