Χρήμα και καλός σχεδιασμός…

Μιας και αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει αυτές τις ημέρες και οι αγωνιστικοί ρυθμοί έχουν μειωθεί (όπως και το ενδιαφέρον του κόσμου), είπαμε να ασχοληθούμε με ένα κομμάτι, καθαρά εξωαγωνιστικό, αυτό της διοίκησης της Νίκης Βόλου, ενόψει πάντα και της νέας χρονιάς.

Κατ΄αρχάς, ας ξεκινήσουμε με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξουν διοικητικές αλλαγές -επί της ουσίας- την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην ομάδα του Βόλου. Και όπου αναφερόμαστε «επί της ουσίας» εννοούμε βεβαίως σε αυτούς ή αυτόν που βάζει τα ωραία του τα χρήματα σε μια ομάδα. Και αυτός πρωτίστως στη Νίκη Βόλου είναι ο Νίκος Ιμεράι.

Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά τα τελευταία δύο χρόνια είναι αυτός που έχει τραβήξει το μεγαλύτερο (οικονομικά) κουπί στους κυανόλευκους. Κι αυτό λέει πολλά. Στο δια ταύτα, τη σήμερον ημέρα, κι επειδή το χρήμα είναι κινητήριος μοχλός, ο Ιμεράι είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας άρα και ο διοικητικός ηγέτης, είτε το θέλουμε είτε όχι. Χωρίς αυτόν (επειδή τέθηκε και ζήτημα παραίτησής του) δεν μπορεί να πορευτεί η Νίκη, εκτός κι αν βρεθεί άλλος.

Η ουσία βέβαια είναι ότι την ερχόμενη χρονιά η Νίκη έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τη Γ’ Εθνική καθώς υπάρχει η φετινή αγωνιστική «μαγιά», με τη λογική πάντα πως θα κρατηθεί ένας σχετικά ικανοποιητικός κορμός ποδοσφαιριστών  και θα αποκτηθούν κι άλλοι «Ιορδανίδηδες» και «Ντόλγκιδες».

Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται χρήμα και καλός σχεδιασμός. Το πρώτο (χωρίς να περισσεύει) δείχνει να το εξασφαλίζει η παρουσία του Νίκου Ιμεράι, το δεύτερο (σχεδιασμός) είναι στο χέρι του ίδιου και των συνεργατών του να συμβεί.

Με σωστές αγωνιστικές επιλογές και φιλοσοφία κυριαρχικού ποδοσφαίρου, διότι στη Γ ‘Εθνική μόνο έτσι παίρνεις πρωτάθλημα και όχι με την άμυνα,  τη νέα χρονιά οι κυανόλευκοι του Βόλου θα έχουν την ευκαιρία τους για τη Φούτμπολ Λιγκ, στόχος άλλωστε που θέτει με τα λεγόμενά του και ο ίδιος ο Ιμεράι δηλώνοντας ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της παραπάνω κατηγορίας.

 

 

One Comment

  1. the footballer

    Απρίλιος 27, 2018 at 2:09 μμ

    Καλά όλα αυτά αρκεί να μην βγεί καμιά νέα ομάδα έτοιμη και πάρει πρωτάθλημα. Πέρυσι ήταν ο Απόλλων Λάρισας, φέτος ο ΝΠΣ, του χρόνου ποιός; Να ένα ερώτημα, αλλά για δυνατούς λύτες. Δεν συζητάω βέβαια καθόλου το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών γιατί τότε ΤΕΛΟΣ. Eρε ψωμί που θα έχει πάλι το φετεινό πρωτάθλημα της Γ` εθνικής, αλλά και γέλια που θα κάνουμε και φέτος. Ολυμπιακός, Νίκη και ποιός άλλος; Γιατί ίσως πάλι θα βρεθεί κάποιος να κρατήσει χαμηλά τις δυό ομάδες του Βόλου για συγκεκριμένο λόγο. Τέλος πάντων ας δούμε πρώτα τους ομίλους της νέας χρονιάς και τότε θα έχουμε να λέμε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *